12 Kasım 2010 Cuma

Aman diyim gençler!

Gökay

Okan
 Bugün gazetelerde bir haber vardı.Milli takım teknik direktörü Hiddink Fenerbahce'de bir iki maçta şans bulan Gökay'ı ve Okan'ı çok beğeniyor ve takip ediyomuş.Doğru olabilir.Ama aman diyeyim gençler ,daha olmadınız.Sakın yürüyüşünüz değişmesin.Çalışmayı kesmeyin.Potansiyelleriniz artırın.Ve lütfen bana artık potansiyellerini geliştirerek her gün üzerine bir şey katan Türk futbolcusu örneğini verin.
Bu topraklarda futbolcu yetişiyor.Onda sorun yok.Sorun çıkan yıldız adaylarının baskıyı,şaşayı kaldıramayıp,yürüşünün değişip yitip gitmesidir.Tuncay olabileceğinin yarısı olmadı,bir Olcan vardı ,nerde şimdi? Büyük kaptan! Arda çıkışındaki ivmeyi hiç yakaladı mı?

İletişim çağındayız.Messi'nin yeni yeni forma bulup sonradan oyuna girmelerinide izledik,ve gelişimindeki fark alkışa değerdi.Christiana Ronoldo'nın Old Trafford'a ilk gelişinide biliyoruz,şimdi barnebeuda yaptıklarıda ortada.

Neyse aman diyeyim tekrar,artık meydandasınız.Çok vuran olcak ,inadına çalışmaya devam.Olabileceğiniz kadar olun ,eksik değil!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder